Outdoor deals

Enestående chance for en fotografisk familiesession i naturen

Denne session har jeg skabt, inspireret af kunstmalerens proces når han skaber et værk, hvor kunstmaleren bruger pensel, maling og lærred, bruger jeg 30 års fotografisk erfaring, samt digitalkamera og software.
Dog stræber vi efter det samme, nemlig lys, stemning, følelser og komposition for at nå målet, blandet med motiver med masser af livsglæde og energi.

Noget du virkelig har ønsket dig længe, en spændende og smuk oplevelse med din egen familie, så det ønskede eller det opdaterede familiefotografi, kan komme op på væggen i jeres hjem.

Hvem kender ikke følelsen, når man træder ud af bilen ved ankomsten til Vesterhavet, og får fornemmelsen af, at træde ud af det digitale liv vi lever i, og ind i en anden verden. Duften, vinden og lyden af havet, og man mærker roen sænke sig over sig.

Et eksempel på den perfekte baggrund for jeres familiefotografi.

Alle der køber en OUTDOOR DEAL, har et telefonmøde med Fotograf Michael With hvor I kan komme med jeres ønsker ang. hvor I ønsker jeres familiefotografi taget, samt hvornår på året. Der kan fotograferes alle ugedage, også aften hele året.

Bemærk før du køber:

  1. Børn, minimumsalder 7 år
  2. Bestilling: fra 40cm x 40cm Kr. 1.999,- (Rabat prisen for outdoor deal kunder)
  3. Der laves aftaler alle ugens 7 dage morgen, middag og aften hele året
  4. En session tager mellem 1 time og op til 3 timer, hvilket vi også taler om, når vi har vore telefonmøde hvor jeg ringer jer op, hvor vi også taler om jeres ønsker for location for sessionen.
  5. Man kan komme som en familie, søskende eller bedsteforældre med børn og børnebørn fra 7 år
  6. Vores primære location er Vesterhavet, men vi er selvfølgelig åbne for jeres personlige sted i naturen eller private ejendom eller andet.
  7. Vi fotograferer hele døgnet, højt solskin, solnedgang, fuldmåne om natten, blæsevejr, stærk storm eller tåget, ja hele året.
  8. I galleri kan du se lidt foto men muligheder under outdoor
  9. Vi anbefaler, at I tager en madpakke og lidt drikkevarer med, og gør det til en oplevelsestur med god hygge.

Proces:

Du køber din deal på DEAL.DK eller SPOTDEAL.DK

Der er meget få outdoor deal til salg, da hver kunde får al den tid der behøves.

Dealen er kun til salg på disse sider, én til måske to gange om året, da vi ønsker at holde antallet af kunder på et niveau, hvor vi kan give den bedst mulige service.

Vi bruger megen tid på hver kunde for, at opnå det optimale resultat for alle der køber denne unikke outdoor deal.

Både til selve fotosession og i vores forberedelse af de motiver I kan vælge imellem.
Umiddelbart efter du har købt en OUTDOOR DEAL skal du aktivere din deal i skemaet HER.